Quiche de carbassa

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per a la massa:

  • 100 g de mantega
  • 200g de farina
  • 5 cullerades de llet
  • 1 culleradeta de sal

Per al farciment:

  • 120g de formatge Emmental
  • 250 g de crema de llet
  • 3 ous 400g de carbassa ratllada
  • 100 g de cansalada en daus
  • 2 cebes
  • Sal, pebre i nou moscada

4 racions

Elaboració

Barreja tots els ingredients per fer la massa a i deixar reposar durant una hora a la nevera.
Sofregeix la cansalada i la ceba en l'oli.
Barreja la carbassa ratllada amb la crema de llet, els ous, el bacó, la ceba i el formatge.
Estira la massa per una forma circular i distribueix la barreja en la forma coberta amb la massa.
Cou al forn a 160 graus durant uns 45 minuts


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2852 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: