Canelons d'estofat

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons
  • 300 grams de carn de vedella
  • 200 grams de salsitxó
  • 50 grams de cansalada
  • 50 grams de formatge gruyere ratllat
  • 3 alls
  • 1 ceba
  • 1 ou dur
  • 60 grams de mantega
  • 1 copeta de xerès
  • Oli, sal i pebre

4 racions

Elaboració

Dora en una cassola la ceba picada, després els alls picats molt fins i afegeix el xerès, deixa reduir 5 minuts.
Afegeix la cansalada picada, sense escorça, fins que es dauri i després la carn.
Remou 5 minuts i afegeix el salsitxó i l'ou dur. Tritura tot i salpebra al gust.
Omple els canelons, cobreix amb salsa beixamel i escampa-hi formatge gruyere pel damunt


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

978 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: