Ramekin de pa i formatge

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Mantega per a la safata
  • 300-400 g de pa blanc, a llesques
  • 30 g de mantega fosa
  • 300g de formatge Vacherin, a rodanxes
  • 0,5 dl de vi blanc sec
  • 3 ous batuts,
  • 1 dl de crema
  • 2 dl de llet
  • 1 culleradeta de sal
  • Pebres

4 racions

Elaboració

Col • loca les llesques de pa en una safata per enfornar, unta pinzella amb la mantega fosa el pa i torra al grill o a molt alta temperatura en el forn.
Greixa amb mantega el ramekin per al forn, col•loca alternativament pa i llesques de formatge com en la fotografia i rega el conjunt amb el vi blanc
Barreja els 3 ous, la crema i la llet, assaona amb sal i pebre i abocar sobre el pa i el formatge.
Col•loca el ramekin al mig del forn prees calfat a 200 graus i cou uns 20 minuts o fins que es dauri
Porta el ramequin a la taula i serveix.
Per al Ramekin de pa i formatge es poden utilitzar altres formatges de bona fusió.

Notes

El ramekín o ramequín és un recipient de vores altes i rectes, usat generalment per coure diverses receptes. Les receptes poden ser dolces o salades


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

877 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: