Pesto d'espinacs

Categoria:
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 100 grams d'espinacs
  • 50 grams de pinyons
  • 2 branquetes de julivert
  • 80 grams de formatge parmesà
  • 1 gra d'all
  • 1/2 culleradeta de ratlladura de llimona
  • 6 cullerades d'oli d'oliva verge

4 racions

Elaboració

Torra els pinyons sense greix i deixa refredar.
Asseca amb paper de cuina, els espinacs i el julivert, un cop rentats.
Pela l'all.
Posa al got de la trituradora, els espinacs, el julivert, l'all sencer, la ratlladura de llimona, l'oli d'oliva, el formatge parmesà i els pinyons reservats.
Salpebra al gust i tritura fins a obtenir una salsa cremosa.

Notes

A la nevera, en un pot de vidre, i cobert amb oli, es conserva molt de tems.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2776 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: