Patates amb suc de poma i romaní

Ingredients

  • 1 dl de suc de poma
  • 1 dl de brou
  • 1,5 dl de crema
  • 1 gra d'all
  • 1 branca de romaní
  • Sal i pebre
  • 400 g de patates, palades i tallades en cubs

2 racions

Elaboració

Porta a ebullició el suc de poma, el brou i la crema. Premsa l'all, afegeix el condiment i la branca de romaní.
Agrega les patates i cuina per 10 a 15 minuts a foc lent fins que les patates estiguin cuites i el líquid amb una consistència cremosa. Retira la branca de romaní i serveix de seguida
Per aquest plat, com acompanyament s’adapta a la salsitxa i a la carn.
Si les serveixes amb peix, canvia el romaní per anet.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1267 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: