Pesto d’espàrrecs verds

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 150 g d'espàrrecs verds
  • Un grapat d’alfàbrega
  • 1 gra d’all
  • 50 ml d'oli d'oliva
  • 60 g de nous picades
  • 50 g de formatge parmesà ratllat
  • Sal i Pebre

4 racions

Elaboració

Pela els espàrrecs i cuina en 2 dl d’aigua amb sal.
Fes un puré triturant molt fi, l’alfàbrega, l’all, l’oli d'oliva, les nous, i els 50 g de parmesà.
Assaona amb sal i pebre al teu gust.
Es conserva bé, refrigerat a la nevera, durant 1 setmana.
S'adapta molt bé amb pastes, carns o peixos.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1736 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: