Pesto mit Minze und Petersilie
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 100 g glattblättrige Petersilie
- 1 Zweig Minze
- 50 g Pinienkerne
- 80 g geriebener Sbrinz oder Parmesan
- 2 dl Rapsöl
- 1/2 TL Salz
4 racions
Elaboració
Kräuterblättchen abzupfen und grob hacken. Mit Pinienkernen, Käse und Öl im Cutter hacken. Mit Salz -abschmecken. In heiss ausgespülte Gläser ab¬füllen und verschliessen. Im Kühlschrank aufbewahren, so gelagert bleibt der Pesto 2 Wochen frisch.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
281 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.