Cassola de col blanca amb carn picada

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 g de carn picada
  • 500 g de col blanca
  • 50 g de cebes
  • 2 dl de crema
  • 3 ous
  • 200 g de formatge ratllat (com Gouda)
  • 1 tomàquet

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 200 graus. (amb forn elèctric amb convecció, a 180 graus).
Talla la col a tires i cuina durant uns 10 minuts (si t'agrada més suau, cuina per més temps, si t’agrada més cruixent, una mica més curt), i escorre.
Pica la ceba a daus i fregeix amb la carn picada, assaona amb sal i pebre, i cou fins que la carn quedi solta
Mantega un motlle per coure al forn i col·loca en ell, la barreja de carn i la col blanca.
Talla els tomàquets en cubs i distribueix pel damunt.
Barreja els ous amb la crema i el formatge, assaona amb sal i pebre i reparteix de manera uniforme sobre la carn, la col i els tomàquets.
Cou al forn durant uns 35 minuts.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2709 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: