Patates farcides i embolicades amb cansalada

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 12 patates ceroses mitjanes
  • Sal
  • 1 culleradeta de comí
  • 2 ramets de cibulet
  • 180 g de formatge Gouda curat
  • Pebre
  • 12 Talls de cansalada viada
  • 10 grams de mantega

4 racions

Elaboració

Renta bé les patates.
Cuina les patates amb la pell, el comí i la sal, fins que estiguin al dente.
Escórrer les patates, pela i talla per la meitat longitudinalment.
Amb una cullera petita buida les meitats de patata i amb cura que quedin aparellades, reserva.
Esbandeix el cibulet, escorre i talla en cèrcols fins,
Pica a daus fins al formatge gouda.
Reserva 1 cullerada de cibulet picat per adornar.
Barreja la resta de cibulet amb el formatge i assaona amb sal i pebre.
Preescalfa el forn a 200 graus.
Omple les meitats de patates amb la barreja de formatge i col·loca cada meitat una sobre l’altre.
Embolica les patates, cadascuna amb una llesca de cansalada i posa en una safata per enfornar.
Escalfa la mantega i han estat fos, pinzella cada patata.
Col·loca la safata al forn i cou uns 15 minuts.
Retira del forn i posa en un plat.
Escampa-hi el cibulet i serveix de seguida.
Pots barrejar 100 grams de crema agra amb 300 grams de iogurt natural, 2 grans d'all premsats i 1 escalunya picada ben fina, remena bé el conjunt i assaona amb sal i pebre, i servir com a salsa, per acompanyar les patates.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1161 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: