Salsa lleugera de mango i xile, per amanides

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 300 g de polpa de Mango
  • 6 g de gingebre acabat de ratllar
  • 3 dl d'Oli de gira-sol
  • 35 g de mel
  • 3 dl de suc de taronja
  • 1 cl de vinagre balsàmic blanc
  • 2 dl d'aigua
  • Sal i pebre
  • Xilis secs

1 racions

Elaboració

Barreja tots els ingredients, excepte l'oli i el xili, barreja fins a obtenir una salsa ben homogènia.
Aplica l’oli amb un rajolí ben fi, mentre barreges la mescla.
Al final agrega a mà el xili, a fi de poder calcula el grau de picant de la salsa.
En surt aproximadament un litre


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1361 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: