Salsa lleugera de mango i xile, per amanides
Ingredients
- 300 g de polpa de Mango
- 6 g de gingebre acabat de ratllar
- 3 dl d'Oli de gira-sol
- 35 g de mel
- 3 dl de suc de taronja
- 1 cl de vinagre balsàmic blanc
- 2 dl d'aigua
- Sal i pebre
- Xilis secs
1 racions
Elaboració
Barreja tots els ingredients, excepte l'oli i el xili, barreja fins a obtenir una salsa ben homogènia.
Aplica l’oli amb un rajolí ben fi, mentre barreges la mescla.
Al final agrega a mà el xili, a fi de poder calcula el grau de picant de la salsa.
En surt aproximadament un litre
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1361 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.