Saltat de pèsols i tomàquet amb ou
Ingredients
- 1 ceba
- 2 grans d'all
- 1 Xile vermell
- 1,2 kg pèsols amb la beina o 450 grams de pèsols desgranats,
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 800 grams de tomàquets picats pelats
- Sal i pebre
- 4 ous
- ½ manat de julivert
- 1 bagueta
4 racions
Elaboració
Pica la ceba i l'all.
Talla el Xile en cèrcols fins.
Desgrana els pèsols de la beina.
Calenta l'oli en una paella, afegeix la ceba, l'all, el Xile, els pèsols i cuina uns 2 minuts, agrega els tomàquets.
Assaona amb sal i pebre.
Cuina a foc lent, aproximadament durant 30 minuts.
Al final de la cocció, no remenis més la barreja i agrega acuradament els ous d'un a un, tapa i deixa que es facin a foc molt suau durant uns 5 a 10 minuts.
Assaona amb sal i pebre.
Pica i escampa-hi el julivert a trossos pel damunt.
Serveix amb bagueta fresca.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3967 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.