Crema de xocolata i alvocat

Ingredients

  • ½ magrana
  • 4 cullerades de cacau en pols per a beguda
  • 1,5 dl de crema
  • 1 alvocat madur
  • 1 culleradeta de suc de llimona
  • 200 grams de crema fresca

4 racions

Elaboració

Treu les llavors de la magrana picant la meitat amb una cullera. Barreja el cacau en pols amb la crema.
Bat la crema a punt de neu i reserva.
Talla l'alvocat per la meitat, treu la polpa de la closca.
Ruixa amb suc de llimona.
Barreja amb la batedora de mà, la crema fresca amb la polpa de l'alvocat, fins a obtenir un puré ben fi.
Afegeix la crema batuda a punt de neu.
Serveix la crema en gots, escampa pel damunt amb pols de cacau i adorna per sobre amb llavors de magrana.
Serveixi immediatament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1551 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: