Kale fregida

Ingredients

  • 500 grams de col arrissada (Kale)
  • 1 ceba picada
  • 2 grans d'alls picats
  • 2 cm de gingebre fresc picat
  • 1 cullerada d'oli
  • 4 cullerades de salsa de soja
  • 1 dl d'aigua

4 racions

Elaboració

Pica finament, la ceba, l'all i el gingebre.
Sofregeix en una paella amb l'oli.
Renta la col kale, talla a tires fines, afegeix a la paella i salteja fins que s'esfondra.
Agrega la salsa de soja i l'aigua, tapa i cou durant 20 minuts o fins que estigui tova.
Retira la coberta i deixa reduir el líquid.
Serveix com acompanyament d'uns filets de salmó i patates rostides.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2119 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: