Espàrrecs Shakshuka

Ingredients

Espàrrecs:

  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • 1 quilo de espàrrecs verds, tallats obliquament a rodanxes d'1 cm de gruix
  • 2 llaunes de tomàquets (aproximadament 410 g)
  • ½ culleradeta de pols de comí
  • 1 culleradeta de sal
  • 150 grams d'espinacs tendres

Ous:

  • 8 ous
  • flor de sal

4 racions

Elaboració

Espàrrecs:

Escalfa oli en una paella àmplia.
Sofregeix els espàrrecs durant uns 5 minuts.
Afegeix els tomàquets,
Condimenta i cuina a foc lent, aproximadament uns 5 minuts mes i agrega els espinacs

Ous:

Usant una cullera, premsa 8 buits en la barreja d’espinacs i d’espàrrecs.
Deixa acuradament lliscar a cada forat un ou.
Tapa i cou uns 12 minuts, o fins que les clares es solidifiquin.
Assaona els ous amb una mica de sal.


Recepta de cuina de Espàrrecs Shakshuka

Per quatre persones

Recepta de cuina de Espàrrecs Shakshuka

Per dues persones

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1832 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: