Pizza d'espaguetis amb olives negres
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g d'espaguetis
- Una mica de sal
- 1 dent d'all
- 250 g de tomàquets xerri
- 300 g de mozzarella
- 4 ous
- 50 ml de llet
- 1 cullerada d'orenga (esmicolat)
- Una mica de pebre
- 50 g de salami (en rodanxes fines)
- 8 olives (negre, sense pinyol)
- 4 pebrots picants (verds en conserva de vinagre)
- 1 remet d'alfàbrega
6 racions
Elaboració
Cuina els espaguetis en abundant aigua salada, al dente, o segons les instruccions del fabricant.
Pela l'all i pica ben fi.
Renta i talla a la meitat els tomàquets xerri.
Talla la mozzarella en rodanxes.
Emulsiona la llet amb els ous i assaona amb l'all, l'orenga, la sal i el pebre.
Escorre els espaguetis i barreja amb la salsa d'all i orenga preparada.
Preescalfa el forn a 200 graus.
Gira 12 espaguetis amb una forquilla i col·loca a la safata de forn ben greixada o folrada amb paper de forn.
Reparteix per sobre la pasta, els tomàquets xerri, les rodanxes de salami, les olives i els pebrots picants.
Cobreix la pizza d'espaguetis amb la mozzarella i cou al forn preescalfat durant 15 a 20 minuts.
Esbandeix l'alfàbrega, asseca i separa les fulles de les tiges.
Treu la pizza d'espaguetis del forn i serveix decorada amb l'alfàbrega.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1571 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.