Arròs gratinat amb pollastre

Ingredients

  • Per a una safata per, graten, d'uns 3 litres, ben greixada

Gratinat:

  • 450 grams de pits de pollastre, tallats a tires
  • 1 cullerada de sal
  • 375 grams d'arròs de gra llarg amb quinoa, esbandit amb aigua freda
  • 300 grams de pastanagues, en cubs.

Cobertura:

  • 3 ½ dl de crema
  • 250 grams de quark, semi greix
  • 3 dl de brou vegetal
  • ¼ cullerada de curri suau
  • Una mica de nou moscada
  • 400 grams d'espinacs de fulla.

6 racions

Elaboració

Gratinat:

Salpebre el pollastre.
Barreja l'arròs, el pollastre i les pastanagues en la safata greixada.

Cobertura:

Bull la crema, el quark i el brou en un cassó, condimenta al gust, afegeix els espinacs, i deixa ofegar.
Aboca sobre l'arròs al motlle, i barreja bé.

Cocció:

Gratina aproximadament uns 30 minuts al centre del forn preescalfat a 180 graus o fins que quedi amb un bonic color daurat.
Serveix de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1576 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: