Pollastre de l’avia a l’olla rapida

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 pollastre
  • 1 ceba
  • 2 grans d'all
  • 1 fulla de llorer
  • 1 pebrot vermell
  • 1 remet de farigola
  • 1 dl d'oli
  • 1 got de vi blanc sec
  • 1 pastilla de brou

4 racions

Elaboració

Daura el pollastre a l'olla de pressió.
Pica la ceba, els grills d'all i agrega al pollastre.
Quan el pollastre estigui daurat, afegeix la fulla de llorer, la pastilla de brou, el pebrot, el got de vi i el remet de farigola.
Tanca l'olla i deixa coure 20 minuts.
Retira del foc i deixa refredar, fins que baixi la vàlvula.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6533 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Joan Corminas diu:
Pollastre de l'àvia a l'olla rapida
Hem diuen:
"he mirat pollastre a l'olla ràpida i no queda clar si amb la pastilla de caldo sha d'afegir aigua ho nomes la pastilla i punt"

Les vegades que he cuinat aquesta recepta, solament he posat el vi, ja que el pollastre durant la cocció desprèn una mica més de líquid, pensa que l'olla de pressió, durant la cocció evapora poc líquid.
Amb una abraçada pel que fa, la consulta. Joan.c

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: