Espaguetis amb múrgules fresques, crema i mostassa

Ingredients

  • 50 grams de múrgoles
  • 1 escalunya, picada
  • 2 cullerades de mantega
  • 1/2 dl de vi blanc
  • 3 dl de crema
  • 2 culleradetes de mostassa granulada
  • 100 grams d'espinacs frescos
  • Sal, pebre
  • 500 grams d'espaguetis

4 racions

Elaboració

Neteja a fons les múrgoles amb aigua corrent i asseca.
Sofregeix les múrgoles i l'escalunya en la mantega calenta.
Afegeix el vi i deixa reduir a la meitat.
Agrega la crema i la mostassa i cuina a foc lent durant 5 minuts.
Afegeix els espinacs i assaona al gust.
Cuina els espaguetis en aigua bullent amb sal, fins que estiguin al dente.
Retira, escorre i barreja amb la salsa.
Serveix ben calents abans que es refredin


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2898 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: