Espaguetis de carabassó

Ingredients

  • 1 mica de marduix fresc, picat
  • 1 mica de julivert acabat de tallar
  • 1 mica de farigola acabada de tallar
  • 1 mica d'orenga, fresc
  • 1 carabassó gros
  • 1 ceba fresca, grossa
  • 3 tomàquets madurs, grossos
  • 1 pebrot vermell gros
  • 200 ml d'aigua de l'aixeta
  • ½ pastilla de brou vegetal
  • Uns dàtils sense pinyol
  • 1 gra d'all
  • 1 cullerada d'oli de coco

2 racions

Utensilis

Tallador en espiral

Elaboració

Per a la salsa de tomàquet, posa l'oli de coco en una cassola i escalfa a escala mitjana.
Pela la ceba i el gra d'all, pica i ofega una mica, en l'oli de coco.
Renta els tomàquets i els pebrots, i talla a daus petits.
Agrega a la cassola del sofregit de ceba i salteja, tot remenant
Afegeix l'aigua juntament amb la meitat de la pastilla de verdures, deixa bulli, tot remenant de tant en tant.
Talla els dàtils a daus petits.
Afegeix els dàtils a la salsa i tritura amb la batedora de mà.
Per als espaguetis de carabassó, renta els carabassons, i no els pelis.
Amb el tallador en espiral, prepara els espaguetis de carabassó.
Els espaguetis de carabassó se serveixen en els plats i es condimenten amb la salsa de tomàquet preparada, després s'empolvora amb l'orenga, el marduix el julivert i la farigola.
Els espaguetis de carabassó també es poden coure uns minuts en aigua salada bullent, si no es vol menjar cru.
Fes servir herbes acabades de pica del teu jardí o d'un mercat orgànic.
També pots fer espaguetis amb, pastanagues, remolatxes, naps o Colinap.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2315 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: