Patates a la llimona

Ingredients

Per les patates:

  • 750 grams de patates ceroses
  • ½ remet de julivert

Per a la salsa:

  • 4 cullerades de brou vegetal
  • 3 grans d'all (tallats a daus fins)
  • 5 cullerades d'oli d'oliva
  • 2 pessics de pebre (negre)
  • 1 cullerada de vinagre de vi blanc
  • 2 llimones (el suc, duna i l'altra per guarnir).

4 racions

Elaboració

Escalfa l'aigua en una olla, posa-hi les patates rentades i deixa coure uns 30 minuts.
Escorre i deixa refredar, de manera que es puguin pelar.
Talla les patates, a rodanxes d'un gruix d'1 centímetre.
Barreja bé els ingredients per a la salsa i reparteix sobre les patates preparades.
Barreja i agita suaument.
A continuació, pica finament el julivert i espolsa pel damunt de les patates, junt amb rodanxes de llimona.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1939 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: