Estofat de porc

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 50 ml de salsa de Barbacoa
  • 200 ml de brou de carn
  • 1 un polsim de flocs de xili
  • 40 grams de greix
  • 1 pebrot, verd
  • 1 pebrot, vermell
  • 1 manat de julivert
  • 500 grams de carn de porc per estofat
  • 130 grams de cansalada
  • 3 cebes.

3 racions

Elaboració

Neteja els pebrots, asseca i talla a cubs d'uns 2 centímetres.
Pela la ceba i talla en falques.
Talla la cansalada a rodanxes gruixudes, i la carn a daus.
Renta el julivert, asseca sobre paper absorbent de cuina, i talla ben petit.
Fregeix ràpidament els pebrots en una paella amb greix, retira i reserva.
Posa la carn en una paella i fregeix a foc fort, fins que prengui un bonic color daurat.
Afegeix la cansalada i continua cuina'n.
Finalment, afegeix les falques de ceba, fregeix breument fins que transparentin i buida-ho tot en una cassola.
Desglaça la paella amb el brou de carn.
Agrega la carn i remena el conjunt.
Cobreix la cassola i cou uns 30 minuts a temperatura mitjana.
A continuació, afegeix els pebrots i continua cuinant durant 10 minuts més.
Finalment agrega a l'estofat, la salsa barbacoa i els flocs de xili, barreja bé, escampa pel damunt el julibert, retira del foc i deixa reposar uns 10 minuts.

Notes

Amb aquesta senzilla recepta, pots fer un deliciós guisat de porc


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1880 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: