Nius d'espaguetis amb espinacs i ou al forn

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 grams d'espaguetis
  • 100 grams de cansalada curada, ben picada
  • 1 ceba tallada a la meitat, a tires fines
  • 1 dl crema de llet
  • 1 ou batut
  • 120 grams de formatge alpí, ratllat
  • ½ culleradeta de xili en pols
  • Sal
  • 100 grams d'espinacs frescos o congelats
  • 4 ous
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Cuina els espaguetis en aigua salada bullent fins que estiguin al dente.
Fregeix lentament els cubs de cansalada en una paella.
Agrega la ceba, fregeix fins que comença a enrossir, i aparta la paella del foc.
Barreja la crema de llet i l'ou, aboca a la paella i remena bé.
Afegeix la pasta, el xili en pols i el formatge, barreja i condimenta al gust.
Utilitzant una forquilla i un colleró de sopa, enrotlla els espaguetis en 4 nius.
Col·loca els nius d'espaguetis a la safata de forn preparada.
Fes una obertura al mig dels nius mitjançant una paleta.
A cada obertura preparada posa un coixí d'espinacs
Trenca els ous un per un i llisca al damunt dels espinacs, condimenta al gust amb sal i pebre.
Cou al mig del forn preescalfat a 180 graus durant 15 a 20 minuts.
Serveix immediatament ben calent.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2041 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: