Pastis de salsifis i pernil curat

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 3 ous
  • 1 peça de massa preparada
  • ½ remet de julivert fresc
  • 300 grams de pernil curat
  • 300 ml de llet
  • 450 grams de salsifís.

4 racions

Elaboració

Si són salsifís frescos, pela. Posa'ls en aigua amb suc de llimona, renta, talla a una mida d'uns 3 cm, cuina amb una mica de suc de llimona i sal, perquè quedin ben blancs, escorre i reserva.
Greixa bé una safata de forn rodona d'uns 30 cm de diàmetre, amb mantega.
Col·loca la massa al damunt i punxa uniformement amb una forquilla.
Preescalfa el forn a 220 graus.
Si són de conserva, escorre els salsifís, talla el pernil a tires fines i pica el julivert finament.
Reparteix tot uniformement per sobre de la massa.
Barreja bé els ous i la llet en un bol i condimenta amb una mica de sal i pebre.
A continuació, aboca amb cura per sobre el pastís.
Cou el pastís a la ranura inferior del forn durant uns 25-30 minuts.
Deixa que es refredi una mica abans de servir.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1603 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: