Xampinyons farcits de patata i coronats amb mini-ous
												Categoria: 
						
						 Llegums i verdures
 
						Llegums i verdures
						
						
						
						
						Recepta per forn
						Típica de:  Suïssa
 Suïssa
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 12 xampinyons grans,
- 12 ous de guatlla,
- Dues patates petites,
- Dos grans d'all,
- Un tall de pernil serrà gruixuda,
- Sis cullerades d'oli d'oliva verge extra,
- Julivert, sal i pebre.
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Renta les patates i cou amb aigua i sal uns 25 minuts, o fins que estiguin tendres per dins, punxa amb una   forquilla per a comprovar si estan llestes.
 Mentrestant, neteja bé els xampinyons, treu-ne el peu i asseca'ls.
 Salpebra.
 Pica els alls molt menuts i posa'ls en una paella amb una cullerada d'oli, salta fins que estiguin daurats. afegeix el pernil picat i deixa un minut més.
 Pela les patates, pica amb una forquilla i afegeix el pernil serrà picat i els alls.
 Omple amb això els xampinyons.
 S'enforna durant 10 minuts a 200 º,
 Escalfa la resta de l'oli, i fregeix els ous de guatlla.
 Posa sobre cadascun dels xampinyons, s'assaona i decora amb julivert picat.
														
 30min
  30min 
Notes
Aperitiu fàcil de preparar, i en mitja hora el tens llest. Els xampinyons són molt lleugers. Especialment indicats per a dietes d'aprimament, pel seu contingut en aigua i poc greix. Són rics en minerals i vitamines
 Etiquetes: 
						Ous de guatlla  Xampinyons
 
						Etiquetes: 
						Ous de guatlla  Xampinyons  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 1555 visites.
 1555 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Altres
 Altres 
  Ous i làctics
 Ous i làctics
 Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns
 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram