Cebes farcides de carn
												Categoria: 
						
						 Llegums i verdures
 
						Llegums i verdures
						
						
						
						
						Recepta per forn
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 4 cebes formoses
- 150 gr de carn picada
- Salsa beixamel
- Sal, pebre, oli i formatge per fondre
Elaboració
							Tallar la ceba per la meitat i col·locar sobre una font de forn amb una mica d'oli. Coure al forn a 180 graus durant uns 15 a 20 minuts. 
Picar els cors de les cebes i deixar les 2-3 capes de fora per omplir. 
Fregir la ceba picada juntament amb la carn i salpebrar. Omplir les cebes amb la carn i la beixamel, cobrir amb formatge i gratinar al forn.
														
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3738 visites.
 3738 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 Joan Corminas
 Joan Corminas![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 60 min.
 60 min. Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Altres
 Altres Carns
 Carns 
  Postres i dolços
 Postres i dolços

 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram