Cebes farcides de carn

Ingredients

  • 4 cebes formoses
  • 150 gr de carn picada
  • Salsa beixamel
  • Sal, pebre, oli i formatge per fondre

Elaboració

Tallar la ceba per la meitat i col·locar sobre una font de forn amb una mica d'oli. Coure al forn a 180 graus durant uns 15 a 20 minuts.
Picar els cors de les cebes i deixar les 2-3 capes de fora per omplir.
Fregir la ceba picada juntament amb la carn i salpebrar. Omplir les cebes amb la carn i la beixamel, cobrir amb formatge i gratinar al forn.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3546 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: