Macarrons amb costella de porc

Ingredients

  • 500 grams de macarrons o plomes.
  • 250 grams de costella de porc tallada a trossos petits.
  • ¾ de decilitre d'oli d'oliva.
  • 1 gra d'all.
  • 1 copa de vi Madeira o Brandy.
  • 1 ramet de romaní.
  • 1 culleradeta de llavors de fonoll.
  • 1 fulla de llorer.
  • Sal i pebre.
  • I formatge parmesà o manxec ratllat.

4 racions

Elaboració

En una cassola sofregir en l'oli la costella trossejada, juntament amb el romaní, llorer, fonoll i l'all sencer, retirar l'all quan estigui daurat.
Després assaonar amb sal i pebre i ruixar amb el vi de madeira o brandi.
Completar la cocció a foc moderat.
A part coure la pasta en aigua bullint, lleugerament salada, remenant de tant en tant durant la cocció.
Quan estigui cuita al punt (al dente), escórrer ràpidament, abocar en una safata de servir i condimentar amb la salsa preparada.
Barrejar bé.

Notes

Servir calent, amb formatge ratllat a part.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5048 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: