Tonyina mechada

Ingredients

  • 1/2 kg. de tonyina en un tros
  • 100 g. de cansalada fresca
  • 6 grans d'all
  • 1/2 litre de vi blanc sec
  • 1/2 kg. de mantega de porc
  • 8 grans de pebre negre
  • sal

4 racions

Elaboració

Rentar la tonyina, treure-li la pell i deixar dessagnar en aigua freda mitja hora.
Pelar els grans d'all, tallar la cansalada a daus.
Triturar al morter els grans de pebre i els alls.
Fer incisions en la tonyina amb un ganivet fi i introduir a les incisions trossos de cansalada untats en la picada d'alls i pebre.
Fondre el llard en una cassola, ofegar la tonyina i afegir el vi blanc i una mica de sal. Coure durant 25 minuts amb la cassola tapada i servir


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

917 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: