Albergínies a la Sorrentina

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 o 3 albergínies mitjanes
  • 2 tomàquets madurs
  • 2 filets d'anxova
  • 2 grans d'all
  • julivert
  • orenga
  • sal
  • pebre
  • 100 g de formatge mantegós
  • farina
  • oli

4 racions

Elaboració

Rentar les albergínies, tallar-les a rodanxes d'un cm de gruix, passar-les per la farina i fregir en una paella amb l'oli.
Escorreu-les, distribuir-les en una font per a forn untada alternant amb rodanxes fines de tomàquet i formatge.
En molt poc oli, fregir en una paella lleugerament les anxoves juntament amb l'all, el julivert, l'orenga, salpebrar i distribuir sobre les albergínies.
Portar a forn calent uns segons fins fondre el formatge.
Es poden servir calentes o fredes.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1880 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: