Pollastre picant amb pernil

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 peces peses de pollastre (pits, cuixes desossades, etc.)
  • 4 mitjos préssecs
  • 1 manat de cebes tendres
  • 200 g de formatge cremós
  • Al gust unas gotas de salsa picant
  • 100 g de crema de llet
  • 100 g de pernil
  • 1 mica de sal i pebre

4 racions

Elaboració

Assaoneu lleugerament amb sal i pebre les peces de de pollastre, fregir breument i col · locar en una font per anar al forn.
Cobrir amb meitats de préssec i escampar la ceba per sobre.
Barreja la crema amb el formatge i la salsa picant i afegeix sobre les peces de pollastre, cobreix aquestes amb pernil saltat.
I col·loca al forn durant aproximadament 30 minuts a 220 graus.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

833 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Mireia Mateu diu:
Joan, que quina crema parlem!!!! crema de llet??
Gràcies!!
Joan Corminas diu:
Hola Mireia
La crema de llet és la nata, crec que en català està ben escrit de les dues maneres. Rep una forta abraçada
Joan.c

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: