Bacallà guisat a la Lisboa Antiga

Ingredients

  • 4 trossos de bacallà
  • 500 g de tomàquet
  • 500 g de cebes
  • 500 g de patates
  • 2 grans d'all
  • 2 fulles de llorer
  • 1 cullereta de pebre vermell
  • 1 manat de julivert
  • 1 dl d'oli d'oliva
  • 1 cullerada de margarina
  • sal i pebre

4 racions

Elaboració

Posa el bacallà en aigua freda durant la nit.
Renta i pica el tomàquet a rodanxes, fer el mateix amb les cebes, patates i alls.
Cola el bacallà, i talla en filets.
En una cassola amb el fons bastant gruixut (per no cremar el fons del guisat) es col · loquen en capes alternes, tomàquets, patates, cebes, all i bacallà, fins que s'acaben tots els elements.
L'última capa ha de ser de patata.
Assaona cada capa amb pebre i una mica de sal.
Trinxa el manat de julivert i barreja amb fulles de llorer i el pebre vermell, ruixar amb oli d'oliva i la margarina i escampa per sobre del preparat, junt amb una canti.tat mínima de liquid
Cobreix la cassola i cuina a foc lent. Deixa coure sense remenar.
Quan la patata estigui cuita, retirar del foc i servir


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1131 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: