Canelons casolans

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 350 grams de carn de vedella, estofada i triturada.
  • 200 grams de salsitxes
  • 100 grams de formatge parmesà ratllat.
  • 30 grams d'oli d'oliva.
  • 6 cullerades d'extracte de tomàquet.
  • 2 cebes.
  • 2 grans d'all.
  • Molla de pa remullada en brou

4 racions

Elaboració

En una cassola amb oli, daura les cebes amb els alls.
Afegeix la carn de les salsitxes i la de vedella, cou durant 5 minuts remenant de tant en tant, fins aconseguir una massa homogènia.
Incorpora l'extracte de tomàquet, la molla de pa i 25 grams de formatge parmesà, barreja bé i omple els canelons.
Cobreix amb salsa beixamel, escampar-la resta de formatge i gratina.
Serveix ben calents


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1401 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: