Pastís de crema Gruyere
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 100 g de farina
- 70 g de mantega estovada a punt de pomada
- 60 g de formatge Gruyère,
- ¼ de culleradeta de sal
- Pebre
- Nou moscada
- ½ cullerada de crema
- 1 rovell d'ou batut amb 1 cullerada de crema
- Comí
Farciment :
- 150g de Gruyère ratllat
- 1 rovell d'ou
- 0,75 dl de crema
- Pebre
- Nou moscada
- 1 cullerada de Cibulet picat,
- 12 raves per decorar
- Cibulet per decorar
6 racions
Elaboració
Per a la massa, pastar tots els ingredients i reservar al fresc 30 minuts.
Aplana amb el rotllo fins a obtenir un gruix de 2.5mm, talla 12 rectangles d'uns 8 x 4 cm.
6 dels rectangles pinzella amb rovell d'ou batut amb crema, escampa pel damunt llavors de comí. Amb el forn prees calfat a 180 graus, cou els rectangles de 10 a 15 minuts o fins que estiguin daurats.
Deixe que es refredin.
Per el el farciment tritura tots els ingredients, sense el cibulet que afegiràs al final.
Reserva a la nevera
Prepara 6 rectangles amb la barreja de formatge, i cobreix com a tapa amb un altre rectangle.
En servir escalfa breument els pastissos a 180 graus.
Col•loca en plats i decora amb raves i cibulet.
Amb la resta de massa, talla trossos de qualsevol forma, pinta amb rovell d'ou i enforna fins que estiguin daurats junt amb els rectangles. Es mengen calents.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1073 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.