Pastís de crema Gruyere

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 100 g de farina
  • 70 g de mantega estovada a punt de pomada
  • 60 g de formatge Gruyère,
  • ¼ de culleradeta de sal
  • Pebre
  • Nou moscada
  • ½ cullerada de crema
  • 1 rovell d'ou batut amb 1 cullerada de crema
  • Comí

Farciment :

  • 150g de Gruyère ratllat
  • 1 rovell d'ou
  • 0,75 dl de crema
  • Pebre
  • Nou moscada
  • 1 cullerada de Cibulet picat,
  • 12 raves per decorar
  • Cibulet per decorar

6 racions

Elaboració

Per a la massa, pastar tots els ingredients i reservar al fresc 30 minuts.
Aplana amb el rotllo fins a obtenir un gruix de 2.5mm, talla 12 rectangles d'uns 8 x 4 cm.
6 dels rectangles pinzella amb rovell d'ou batut amb crema, escampa pel damunt llavors de comí. Amb el forn prees calfat a 180 graus, cou els rectangles de 10 a 15 minuts o fins que estiguin daurats.
Deixe que es refredin.
Per el el farciment tritura tots els ingredients, sense el cibulet que afegiràs al final.
Reserva a la nevera
Prepara 6 rectangles amb la barreja de formatge, i cobreix com a tapa amb un altre rectangle.
En servir escalfa breument els pastissos a 180 graus.
Col•loca en plats i decora amb raves i cibulet.
Amb la resta de massa, talla trossos de qualsevol forma, pinta amb rovell d'ou i enforna fins que estiguin daurats junt amb els rectangles. Es mengen calents.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1073 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: