Costelles de Porc en un Tros, a baixa temperatura

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 8 a 10 costelles de porc jove (en un tros d'uns 800 grams)

Per a la marinada:

  • 4 cullerades d'oli
  • 1 polsim de sucre
  • 2 grans d'all picats
  • ½ culleradeta de condiment del teu gust
  • 1 cullerada de mostassa
  • Pebre
  • Una mica de ratlladura de llimona
  • 2 cullerades de vi blanc
  • 1 cullerada de salsa de soja

4 racions

Elaboració

Per a la marinada:

Tots els ingredients es barregen bé, pinzella la carn i deixalla marinar com a mínim 1 dia.

Per la cocció a baixa temperatura:

Escalfa el forn a 80 graus.
Deixa coura la carn a baixa temperatura durant unes 2 a 3 hores
Retira del forn, cobreix amb paper d’alumini i deixa reposar uns minuts.
En una paella en l’oli ben calent, rosteix per tots els cantons, fins a obtenir un bonic torrat.
Després deixar reposar altres 10 minuts al forn.
Talla trossos de costelles i serveix seguidament en plats prèviament escalfats.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6814 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: