Llombarda a l'estil de la meva Àvia

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 seba gran
  • 1 poma
  • L'oli de colza
  • 1 Llombarda
  • 2 a 3 claus d'olor
  • 1 fulla de llorer
  • 2 cullerades de suc de llimona o vinagre de vi

4 racions

Elaboració

Talla la ceba i la poma a traços petits i ofega en l'oli.
Afegeix la llombarda tallada fina, els claus d'olor, la fulla de llorer i 2 cullerades de suc de llimona o vinagre de vi.
Dissolt en aigua un cub de brou i afegeix a poc a poc, de manera que la col sempre estigui coberta, cou a foc lent durant almenys 1 hora.
La millor llombarda del món, com ho feia la meva Àvia, la servia amb una bona salsitxa del cantó de Vaud i patates fetes al forn
Jo les preparo, tallant les patates a la meitat o a quarts, les distribueixo en una safata per enfornar, les pinzello amb oli d'oliva, escampo sal i comi pel damunt i les enforno durant uns 45 minuts a 160 graus.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1185 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: