Guisat de Xai i Col Blanca

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 800 g de carn de xai tallada a daus
  • Mantega i oli
  • 1 cullerada de farina
  • 1 dl de vi negre
  • 2 dl de brou de verdures
  • 1 ceba, amb 2 clavells d’olor i 1 fulla de llorer
  • 1 kg de col blanca, tallat en trossos
  • ½ culleradeta de sal

4 racions

Elaboració

Fregeix porcions de carn a foc fort en mantega i oli.
Col•loca de nou tota la carn a la paella i escampa farina per sobre.
Afegeix el vi i el brou, la ceba i la col, i assaona amb sal.
Tapa i cuina a foc lent durant aproximadament 1 hora i mitja. Treu la ceba i assaona al gust.
Serveix en plats escalfats de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1279 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: