Guisat de Xai i Col Blanca

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 800 g de carn de xai tallada a daus
  • Mantega i oli
  • 1 cullerada de farina
  • 1 dl de vi negre
  • 2 dl de brou de verdures
  • 1 ceba, amb 2 clavells d’olor i 1 fulla de llorer
  • 1 kg de col blanca, tallat en trossos
  • ½ culleradeta de sal

4 racions

Elaboració

Fregeix porcions de carn a foc fort en mantega i oli.
Col•loca de nou tota la carn a la paella i escampa farina per sobre.
Afegeix el vi i el brou, la ceba i la col, i assaona amb sal.
Tapa i cuina a foc lent durant aproximadament 1 hora i mitja. Treu la ceba i assaona al gust.
Serveix en plats escalfats de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1218 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: