Mousse de pernil dolç

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per a 4 gots d'aproximadament d’1 dl:

  • 100 g de pernil cuit en llesques
  • 50 g de crema agra
  • ½ culleradeta de salsa Worcestershire
  • Una mica de pebre vermell
  • Sal
  • Pebre
  • ½ dl de crema
  • 1 poma petita per adornar
  • Julivert de fulla plana petita.

4 racions

Elaboració

Talla el pernil a trossos, fes un puré amb la crema agra, la salsa anglesa, el pebre vermell, la sal i el pebre. Bat la crema a punt de neu i barreja acuradament en el puré.
Deixa aproximadament uns 30 minuts per què es refredi.
Amb una màniga de pastisser omple els gots o copes, per postres
Talla 1 poma a quarts, talla ¼ en tires fines, i distribueix al damunt de la mousse.
La resta de poma la pots reserva per una altra ocasió.
Talla finament el julivert i espolsa’l per sobre dels gots.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2331 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: