Amanida de cigrons amb tirabecs

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Salsa:

  • 3 cullerades de vinagre
  • Sal i pebre
  • 1 cullerada de mostassa
  • 4 cullerades d’oli de colza
  • 2 cullerades de crema

Amanida:

  • 500 g de tirabecs
  • 300 g de tomàquets xerri, tallats a la meitat
  • 1 ceba vermella, tallada a llunes
  • 2 llaunes de cigrons, escorreguts (uns 500 g)
  • ½ manat picat de marialluïsa.

4 racions

Elaboració

Salsa:

Barreja tots els ingredients.

Amanida:

Cou els tirabecs en aigua amb sal durant uns 5 minuts i cuina que quedin cruixents, escorre i barreja amb la resta d'ingredients fins i incloent els cigrons, a la salsa.
Escampa la marialluïsa pel damunt i serveix.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1750 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: