Melmelada de tomàquets verds

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 g de tomàquets (de color verd a groc clar)
  • 500 g de sucre gelificant
  • 1 culleradeta de canyella
  • La pell d’1 llimona (sense tractar)
  • La pell d’1 taronja (sense tractar)

1 racions

Elaboració

Neteja els tomàquets, renta, talla en trossos grans i amb una liquadora fes un puré.
Col·loca el puré en una cassola, afegeix el sucre, les espècies, la pela de la llimona i la pela de la taronja i porta a ebullició.
Cuina durant 4 minuts, després del final de la cocció, omple immediatament, en pots de vidre i deixa refredar.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4938 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: