Pomes al forn amb ametlles

Ingredients

  • Mantega per greixa la safata
  • 8 pomes àcides, per exemple Boskop
  • 2 cullerades de suc de llimona
  • 200 grams d’ametlles,
  • 2 ous
  • 120 grams de confitura de codony
  • 1,2 dl de Crema
  • 10 grams de mantega
  • 2 dl de suc de poma

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 200 graus
Greixa amb mantega una safata per forn.
Talla la tapa de les pomes.
Treu el nucli amb el descoratjador de pomes.
Buida les pomes amb el descoratjador de pomes.
Ruixa les pomes amb el suc de llimona.
Col·loca les pomes en la safata greixada.
Tritura finament la polpa de les pomes.
Barreja la polpa, amb les ametlles, els ous, la confitura de codony i la crema de llet.
Omple les pomes amb la barreja preparada.
Col·loca la tapa sobre cada poma
Distribueix la mantega en flocs sobre cada fruita
Ruixa les pomes amb el suc de poma i cuina aproximadament durant uns 30 minuts al centre del forn.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2177 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Joan Corminas diu:
Amiga Anna
Prec nota del costum que tinc en escriure la paraula "Font". Ha sigut un error en la traducció, demano disculpes, però és degut que jo normalment penso en alemany, que és el meu idioma, en traduir-lo mentalment m'he equivocat. Gràcies pel teu consell, d'ara endavant procuraré usar, "safata" o "llauna" en les receptes.
Rep una forta abraçada
Joan.c

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: