Postre de meló fresc
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 meló Charentais (aproximadament 900 grams)
- 4 broquetes de fusta curts
- 3 cullerades de vi de porto blanc
- 2 culleradetes de suc de llimona
- 1 cullerada de mel líquida
- 1 mica de sal
- Una mica de pebre
- Unes fulles de melissa
4 racions
Elaboració
Talla el meló a la meitat, treu les llavors, amb una cullera parisenca fes 12 boles.
Punxa a cada broqueta 3 boles de meló, separades amb una fulleta de melissa i reserva a la nevera.
Amb una cullera, treu la resta de polpa del meló, i tritura junt amb el vi de Porto, el suc de llimona, la mel i la sal.
Reserva aproximadament unes 2 hores a la nevera.
Al moment de servir agita bé la barreja de polpa de meló i distribueix en els gots.
Col·loca a cada got una broqueta reservada, assaona amb un poc de pebre i decora amb unes fulles de melissa.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3281 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.