Pits de pollastre al vinagre de vi

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 80 grams de mantega
  • 2 escalunyes
  • 2 copes de vinagre de vi
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

En una cassola, escalfa la mantega i agrega els pits de pollastre, després d'haver-los aplanat lleugerament.
Deixa que es daurin per ambdós costats, assaona amb sal i pebre.
Tapa la cassola i cuina a foc lent durant 20 minuts llargs.
Mentrestant, en una paella amb una nou de mantega fregeix les escalunyes picades, sense deixar que es daurin massa.
Mulla amb el vinagre i, quan es consumeix la meitat, retira del foc, afegeix la resta de la mantega, i regira bé.
Col·loca els pits en un plat calent i aboca pel damunt la salsa.
Serveix immediatament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1108 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: