Torrades ràpides de formatge i cansalada

Ingredients

  • 8 llesques de pa torrat
  • 8 cullerades de crema fresca
  • Sal
  • Pebre
  • 8 llesques de formatge
  • 100 g de cubs de cansalada
  • 1 escalunya
  • Una mica de cibulet

8 racions

Elaboració

Unta la torrada amb crema fresca.
Assaona amb sal i pebre.
Cobreix amb el formatge.
Escampa els daus de cansalada sobre el formatge.
Talla l'escalunya en cèrcols fins i distribueix també al damunt de les torrades.
Pica el cibulet i espolsa per sobre.
Cou durant uns 7 minuts, en el forn preescalfat a 180 graus.
Serveix de seguida.

10min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3709 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: