Patates al forn cruixents

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 kg de patates pelades i rentades
  • 3 cullerades de mantega sense sal, fosa
  • 3 cullerades d'oli d'oliva verge extra
  • 4 cebes, tallades longitudinalment en llesques gruixudes
  • Sal grossa
  • 1/2 o 1 culleradeta de pebre vermell mòlt (opcional)
  • 8 branquetes de farigola fresca

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 190 graus i talla les patates el més finament possible, amb ajuda d'una mandolina.
Fon la mantega i després afegeix-li les 3 cullerades d'oli d'oliva verge extra.
Pinta amb la mantega i l'oli, la base de la font apta per al forn on aniran les patates.
Col·loca col·locant-les com la foto.
Quan les tinguis, s'empolvora sal grossa per sobre de totes les patates.
Després afegeix el pebre vermell mòlt.
Talla les cebes i col·loca a la font, aprofitant buits entre les patates.
Amb l'oli i la mantega sobrant pinta tota la superfície de la Font.
Enforna durant 75 minuts i després afegeix la farigola.
Després deixa durant 35 minuts més o fins que estiguin daurades i cruixents


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3531 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: