Botifarra crua amb patates i pomes

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 300 grams de patates
  • 3 pomes
  • ½ culleradeta de sal
  • 4 llesques de formatge per raclet (aproximadament 50 g)
  • 500 grams de carn de botifarra crua
  • 1 cullerada de romaní
  • Una mica de pebre.

4 racions

Elaboració

Pela les patates i talla junt amb les pomes, a rodanxes d'uns 3 mm de gruix.
Assaona amb sal.
Col·loca, forma'n 4 rosetes, en una safata folrada amb paper d'enfornar, les rodanxes de patata i poma.
Distribueix, pel damunt, el formatge de raclet i la carn de botifarra crua.
Pica les fulles de romaní ben fines, escampa per sobre i salpebre al gust.

Enforna:

Col·loca la safata al centre del forn, preescalfat a 200 graus, durant uns 20 minuts aproximadament, i serveix de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1704 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: