Escuma de formatge fresc

Ingredients

  • Per a 4 gots d'aproximadament 2 dl

Escuma:

  • 150 grams de formatge fresc
  • ½ beina de vainilla
  • 1 llimona orgànica
  • 1 dl de crema
  • 1 clara d'ou
  • 1 mica de sal
  • 60 grams de sucre.

Adornament:

  • 3 taronges
  • 1 cullerada de pistatxos picats

4 racions

Elaboració

Escuma:

Barreja el formatge fresc, llavors de vainilla i la ratlladura de llimona junt, amb la crema batuda.
Bat la clara d'ou amb sal, afegeix a poc a poc el sucre, segueix batent fins que la clara d'ou brilla.
Posa la merenga a la barreja de formatge fresc, omple en els gots i refrigera a la nevera, al voltant de 2 hores.

Adornament:

Talla una tapa a dalt i baix de la taronja, a continuació, elimina amb el ganivet la closca, i talla a grills, la polpa.
Estén els grills sobre l'escuma de formatge fresc i escampa els pistatxos picats, pel damunt.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2688 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: