Patates al curri, amb ous i espinacs

Ingredients

  • 800 grams de patates ceroses
  • 2 cullerades de curri picant
  • 1 llauna de tomàquets picats (aproximadament 800 grams)
  • 2,5 dl de llet de coco
  • 1 cullerada de oeleksambal
  • 1 culleradeta de sal
  • 150 grams d'espinacs frescos
  • 4 ous

4 racions

Elaboració

Pela les patates, i talla a rodanxes fines.
Escalfa el curri en una àmplia paella sense greix.
Agrega els tomàquets i la llet de coco, porta a ebullició, abaixa el foc, afegeix les patates, i el oeleksambal, assaona amb sal i cobreix, cuina a foc lent, aproximadament uns 18 minuts.
Afegeix els espinacs i barreja bé.
Amb una cullera forma quatre profunditats, i deixa lliscar els ous individualment.
Tapa i deixar reposar uns 10 minuts o fins que quallin.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1771 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: