Boles de llavors de sèsam, carabassa i girasol

Ingredients

  • 4 cullerades de llavors de carabassa
  • 4 cullerades de llavors de gira-sol
  • Mitja ceba
  • 5 cullerades d'aigua
  • 2 cullerades de sèsam
  • Sal i pebre

2 racions

Elaboració

Tritura molt finament, les llavors de carabassa, les de gira-sol i la ceba.
Afegeix l'aigua i pasta fins a obtenir una "massa".
Assaona amb sal i pebre, forma boles d'una mida d'anou i passa-les per llavors de sèsam.
Serveix amb una amanida i decora amb alguna herba aromàtica al teu gust.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2107 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: