Pasta per arrebossar, a la cervesa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 250 grams de farina
  • 10 grams de sal
  • 3 grams i ½ de llevat sec
  • 2 clares d'ou
  • 1 ou sencer
  • 3,3 dl de cervesa .

1 racions

Elaboració

El dia anterior: barreja la farina, la sal i el llevat.
Afegeix la clara d'ou i l'ou sencer, bat amb el fuet fins a obtenir una pasta ben fina.
Agrega la cervesa i bat la massa fins que estigui suau.
Deixa reposar a la temperatura ambient durant unes 12 hores.

Notes

Amb aquesta pasta pots arrebossar, peix, verdures, calamars, etc.


Recepta de cuina de Pasta per arrebossar, a la cervesa

Recepta Font : saison.ch

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4039 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: