Tiramisú de xocolata i gerds

Ingredients

  • Per a 4 gots d'uns 2 dl cadascun

Farcit de fruita:

  • 80 grams de melindros en trossos
  • 300 grams de gerds
  • 1 cullerada de sucre
  • 1 cullerada de suc de taronja.

Crema:

  • 250 grams de iogurt natural
  • 1 dl de crema
  • 2 cullerades de sucre

Decoració:

  • 25 grams de xocolata negra (64% de cacau), en encenalls fins

4 racions

Elaboració

Farcit de fruita:

Reparteix la meitat dels melindros, en els gots.
Barreja la meitat dels gerds amb el sucre i el suc de taronja, aixafa amb una forquilla, i després posa la meitat de la barreja pel damunt dels melindros trossejats.
Reserva l'altra meitat per decorar.

Crema:

Barreja el iogurt, la crema i el sucre, i agrega la resta de la pasta de gerds.
Posa els gerds restants a la part superior.

Decoració:

Decora el tiramisú amb els encenalls de xocolata.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1834 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: