Patates al forn a l’estil grec

Ingredients

  • 1 llimona
  • 1 tassa d'aigua
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 culleradeta de sal
  • 1 cullerada de pebre vermell
  • 2 dents d'all
  • 1,5 kg de patates

4 racions

Elaboració

Pela les patates i talla a trossos, grossos.
Si són petites, les pots deixar senceres
Esprem la llimona i barreja, en un bol gran el suc amb els ingredients restants.
Afegeix els trossos de patata, els alls picats i remena el conjunt bé.
Reparteix, junt amb el líquid, en una safata de forn
Enforna al centre del forn i cuina uns 45 minuts a 200 graus, o fins que les patates prenguin un bonic color daurat.
Retira i al moment de servir empolvora per sobre el julivert picat ben fi.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4347 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: